Boxspring leasen: Een luxe bed voor een vast maandbedrag

Wil jij nou graag een nieuw bed aanschaffen, maar wil je niet in één keer zo’n hoog bedrag betalen? Dat is erg logisch, een nieuw bed is ook niet goedkoop.

Gelukkig hebben verschillende (web)winkels hier een oplossing voor bedacht; zij hebben namelijk een concept waarbij een boxspring leasen mogelijk is! Je betaalt dus maandelijks voor je bed, zodat je niet in één keer een flinke kostenpost hebt.

Hoe dat precies werkt? We leggen het graag uit!

Boxspring leasen

Een goede nachtrust is onwijs belangrijk en één van de voorwaarden om goed te kunnen slapen is een kwalitatief goed bed met een goed matras. Maar eerlijk is eerlijk: goede bedden zijn niet goedkoop. Daarom kun je bij Dekbed-Discounter een boxspring leasen.

Een boxspring leasen heeft als voordeel dat je een degelijk bed kunt aanschaffen, zonder in dat je één keer een groot bedrag hoeft neer te tellen. Tevens profiteer je van (gratis) servicediensten en wordt je snel geholpen als er iets mis is met de boxspring.

Hoe het precies werkt? We leggen het graag uit!

1. Stel je boxspring samen

Je kunt zelf een boxspring samenstellen, precies zoals jij het mooi vindt. Je kunt kiezen hoe het hoofdsteun eruit ziet, wat voor stof er wordt gebruikt, wat de afmetingen zijn (keuze uit 140 cm, 160 cm of 180 cm breed en 200 cm of 220 cm lang) en als laatste kun je het soort matras selecteren.

Na het samenstellen van jouw droombed vul je een formulier in met je gegevens en kun je de aanvraag versturen.

2. Productie van je boxspring

Na het voltooien van de aanvraag wordt de boxspring die jij gekozen hebt voor je gemaakt. Het duurt 6 tot 8 weken voor jouw boxspring klaar is.

3. Bezorg afspraak

Is de boxspring helemaal klaar? Dan zul je worden gebeld door Dekbed-Discounter en plan je samen een datum wanneer het bed bezorgd kan worden.

De boxspring wordt gratis bij je bezorgd.

4. Bezorging en montage

Op de door jou gekozen datum wordt het bed bezorgd en gemonteerd op de plaats waar jij het wil hebben staan.

5. Uitstekende service

Mocht er ooit iets met het bed aan de hand zijn, kun je vaak contact opnemen met de leverancier. Onderhoud en reparatie is vrijwel altijd gratis, net zoals de vervanging van een kapot onderdeel.

Hoe zit het met het contract?

De duur van een leasecontract is altijd 5 jaar. Als je een leasecontract hebt is het niet mogelijk om dit tussentijds stop te zetten.

Wil jij nou graag je boxspring houden nadat de leaseperiode is afgelopen? Dat kan! Je kunt het bed dan voor de restwaarde overnemen, dit bedrag wordt in het laatste jaar van het contract vastgesteld.

Echter is het ook mogelijk om na de leaseperiode een nieuw contract af te sluiten zodat je weer een nieuw bed ontvangt. Die keuze is aan jou.

Waarom zou ik een boxspring leasen?

Het is lang niet voor iedereen mogelijk om in één keer een bedrag voor een nieuw, goed bed neer te leggen; niet gek ook, er zit nogal een prijskaartje aan een goed bed.

Precies om deze reden kun je een boxspring leasen. Op deze manier heb je een kwalitatief goed bed en betaal je maandelijks een vast bedrag (minimaal €29,95 p.m. en maximaal €69,95 p.m., dit is afhankelijk van het soort boxspring dat je kiest). Kies je voor het goedkoopste bed? Dan betaal je net iets minder dan €1,- per dag.

Door te leasen is het dus mogelijk om wel een goed en degelijk bed aan te schaffen, maar niet in één keer een paar duizend euro te betalen. Ideaal!

Daarnaast is het bij een lease bed heel fijn dat je er goede service bij krijgt en reparaties en onderhoud gratis wordt uitgevoerd. Je kunt zelfs hulp aanvragen als je gaat verhuizen.

Geschreven door Robert Rinkema

Al vele jaren is Robert een enthousiaste voorvechter van gezonde slaap. Nu deelt hij zijn expertise graag op Slaap24.nl. Ontdek nu hoe je beter kunt slapen en vol energie aan je dag kunt beginnen! Robert heeft zich gespecialiseerd in het grondig testen van bijna elk product dat de slaapkwaliteit verbetert, van matrassen en kussens tot verzwaarde dekens en ventilatoren. Hij deelt graag zijn bevindingen en helpt jou het beste slaapgerelateerde product te vinden. Robert deelt zijn ervaring graag met anderen die op zoek zijn naar advies over het kiezen van het juiste product voor hun slaapbehoeften. Door onderzoek te doen naar de nieuwste producten op de markt, kan Robert eerlijke meningen en beoordelingen geven over welke producten echt goed werken en welke niet helemaal voldoen. Hij is geen arts of medisch onderlegd. Hij raadt altijd aan bij gezondheidsklachten eerst medisch advies in te winnen bij een arts.

Plaats een reactie