Beste Wake Up Light 2024 – Ontspannen Wakker Worden

Met de beste wake up light verbeter je jouw slaap én energie overdag in no-time. Door op een natuurlijke, ontspannen manier gewekt te worden zul je merken dat je veel energieker opstaat. En zo heb je overdag ook veel meer energie.

En heb je moeite met opstaan tijdens de wintermaanden als het langer donker is ’s ochtends? Dan maakt een wake-up light dat een stuk makkelijker.

Dit zijn de beste wake up lights van dit moment

Een wake up light is een wekker welke zonsopgang en daglicht simuleert in combinatie met geleidelijk luider wordende (natuur)geluiden. Zo wordt je elke dag op een relaxte manier gewekt in plaats van totale terror van een normale wekker. En dat is niet alleen fijner maar ook nog eens gezonder voor je.

Om welke reden dan ook je graag een wake-up light wil hebben, in deze koopgids vind je gegarandeerd de beste wake up light die bij jou past.

Beste wake up light resultaten

Wil je gelijk de beste wake up light kopen? Kies dan voor één van de onderstaande 4 wake-up lights.

1. UPLY Wake Up Light

De UPLY Wake Up Light is vriendelijk geprijsd en helpt je vrolijk en energiek wakker worden. Je kunt zelf kiezen hoe lang de zonsopgang duurt: 10 tot 60 minuten. Er is te kiezen uit maar liefst 7 kleuren: amber, blauw, geel, groen, oranje, rood en roze, en het wordt nog beter, want er zijn zelfs 20 helderheidsniveaus. En dat is nog niet alles, de UPLY heeft ook nog eens 7 geluiden en 16 niveaus aan geluidsvolume. Kies dus helemaal zelf waar je het makkelijkste en vrolijkste mee wakker wordt.

2. Philips Somneo Sleep Wake-Up Light

Philips Somneo Wake Up light is de beste keus

De Philips Somneo Sleep & Wake-Up geeft je dubbele voordelen tegenover een ‘normale’ wake up light.

Deze lichtwekker heeft niet alleen een wake-up functie maar ook een zonsondergang simulatie (met rood/roze licht) om snel en ontspannen in slaap te vallen.

Als extraatje heeft de wekker ook ontspanningsoefeningen welke je kunnen helpen voor meer ontspanning. Het licht en het geluid pulseert zodat je jouw ademhaling hierop kunt aanpassen voor een rustgevende werking.

In de ochtend wordt je rustig en goed wakker door de zonsopkomst simulatie met geel licht. Tot 40 minuten voor de wek tijd begint de lichtwekker op te lichten zodat je slaapkamer langzaam maar zeker met meer licht gevuld wordt.

Je kunt zelf kiezen met welk geluid je gewekt wordt:

  • Eén van de ingebouwde rustgevende natuurgeluiden
  • Je favoriete FM radiozender
  • Een nummer vanaf je smartphone welke je via aux-ingang kunt aansluiten

Dit zeggen anderen over deze wekker

Ik wordt uitgeruster wakker, daar gaat het mij eigenlijk om. Het product is een aanrader maar wel prijzig. Er zijn i.v.m. mindere bediening en kunstmatige natuurgeluiden wel verbeterpunten.

Wim

Overal las ik dat de bediening van de wekker lastig zou zijn, maar niks is minder waar! 1x de gebruiksaanwijzing lezen en alles gaat soepel. Ideaal dat de wekker zowel een nachtlampje, ontspannende inslaaphulp, radio en wekker in 1 is. Mijn telefoon (wat eerst de wekker was) kan de slaapkamer uit en ik word weer relaxed wakker.

Lotte

3. Philips Wake-Up Light (basic)

Dit is de originele Philips Wake-Up light welke zichzelf al bewezen heeft. Deze lichtwekker zorgt ervoor dat je jouw dag op frisser en met meer energie start.

Philips Wake-Up Light basic

Met het gele licht wat de zonsopkomst simuleert (30 min duur) ontwaak je op een natuurlijke manier. Je kunt 10 verschillende instellingen voor het licht selecteren en kiezen welke het beste bij je past. Daarnaast kun je kiezen uit 2 verschillende geluiden om je te wekken. Lukt het niet om uit bed te komen? Dan kun je de wekker (geluid) snoozen om de 9 minuten.

Voor- en nadelen van de Philips Wake-Up light HF3506/05

  • Heeft zowel een zonsondergang als zonsopkomst simulatie
  • Heeft een FM radio ingebouwd: Wordt wakker met je favoriete zender
  • Geen mogelijkheid om meerdere wektijden in te stellen

Dit vinden gebruikers van deze wekker

Mijn oude wekker had het begeven, daarom tijd voor een nieuwe wekker. Nu had ik bij mijn vorige wekker regelmatig last van het onprettig wakker worden door de irritante zoem geluid. Na wat rondzoeken op het internet kwam ik uit op de Philips wake up light

De uiterlijk van de wake up light vond ik er wat goedkoop uit zien, dit is eigenlijk de enige minpunt die ik op dit moment weet te bedenken. Na de wake up light een aantal weken in gebruik te hebben genomen ben ik van mening dat dit een must is voor alle mensen met een wekker.

Beoordeling via Coolblue

heerlijke manier om wakker te worden! ontspannen de dag beginnen! Prima product.

Beoordeling via Coolblue

4. Philips Wake-Up Light HF3532/01

Philips Wake-Up Light HF3532

Deze lichtwekker is de opvolger van de originele Philips Wake-Up light. Wordt elke dag wakker op een ontspannen en natuurlijke manier met een combinatie van natuurlijk licht en geluid.

Het licht zal verspreid over 30 minuten geleidelijk aan in sterkte toenemen. Naast rustgevende natuurgeluiden om op te staan heeft de wekker ook een alarm geluid om je op het ‘moment supreme’ te wekken. Je hebt ook de mogelijkheid het alarmgeluid voor 9 minuten te snoozen als het toch nog te zwaar is om uit bed te gaan.

Leuke extra functie: Als je ’s nachts uit bed wilt kun je een nachtlichtfunctie op de wekker activeren. Hierdoor zal de wekker een zacht oranje licht uitstralen zodat je toch licht hebt zonder direct ‘verblind’ te worden door een normale lamp.

Voor- en nadelen van de Philips Wake-Up Light HF3532/01

  • 7 verschillende wekgeluiden
  • Wordt uitgerust en energiek wakker met de realistische zonsopkomst simulatie
  • Heeft een USB aansluiting om bijv. je telefoon ’s nachts op te laden
  • Deze wekker heeft geen ingebouwde FM radio

Dit vinden gebruikers van deze wekker

Opstaan is altijd lastig voor mij, ik ben geen ochtend mens.
Met deze wekker voelt opstaan een stuk natuurlijker, vaak ben ik door het licht al wakker voordat het geluid begint. Na twee weken gebruik heb ik ook het idee dat mijn ritme beter begint te worden en ik makkelijker in slaap val ’s avonds.

Beoordeling via Coolblue

Het geluid van de vogeltjes is aangenaam om wakker te worden.

Vincent via Coolblue

Geschreven door Robert Rinkema

Al vele jaren is Robert een enthousiaste voorvechter van gezonde slaap. Nu deelt hij zijn expertise graag op Slaap24.nl. Ontdek nu hoe je beter kunt slapen en vol energie aan je dag kunt beginnen! Robert heeft zich gespecialiseerd in het grondig testen van bijna elk product dat de slaapkwaliteit verbetert, van matrassen en kussens tot verzwaarde dekens en ventilatoren. Hij deelt graag zijn bevindingen en helpt jou het beste slaapgerelateerde product te vinden. Robert deelt zijn ervaring graag met anderen die op zoek zijn naar advies over het kiezen van het juiste product voor hun slaapbehoeften. Door onderzoek te doen naar de nieuwste producten op de markt, kan Robert eerlijke meningen en beoordelingen geven over welke producten echt goed werken en welke niet helemaal voldoen. Hij is geen arts of medisch onderlegd. Hij raadt altijd aan bij gezondheidsklachten eerst medisch advies in te winnen bij een arts.

Plaats een reactie